1.14.0.5 PlayersRankings – PFstats By PolarFox (player stats without XVM)

With anonimyzer ON 🙂

 

 

1.14.0.5 PlayersRankings – PFstats By PolarFox (player stats without XVM)

– WORKING WITH ANONIMYZER (if you are using BWmods, AVSmods, PFmods) !!!

– player stats without XVM

– ZERO lag (not like XVM)

Change log:

– PFstats will now ONLY work with AVSmods

– adaptation for patch 1.14.0.5

All settings are in: Games\World_of_Tanks_XX\mods\configs\com.blackwot\playersRankings

BWstats:

PFstats:

Ekspoint:

Draug:

125 thoughts on “1.14.0.5 PlayersRankings – PFstats By PolarFox (player stats without XVM)

  1. I know that I can set the name of the player in the player’s panel according to wn8, not the names of the tanks

  2. Doesn’t work after update to 1.0.1.0…
    And the error that no more stats are shown after a Tier X platoon was still in the old version.
    Please fix & renew this epic good mod! THX 🙂

  3. пожалуйста исправьте этот мод без этого мода скучно плизззззз

  4. I have never been able to make this work (EU server). 0.9x versions worked just fine before this wasn’t Polarfox “branded”. The server could be set in the config file etc.

    1. Just copy it to the correct folder. There was an update today, I had no time to updaye since yesterday.

  5. Would be a great mod, if it wasn’t filled with all kinds of ad- and malware. I mean, Malwarebytes legit shows me 3-5 warnings, whenever I load back into my garage after a battle, so gone from my SSD you are!

  6. Just tried with fresh install into mod folder. Come up in the garage but when I went into battle no player info showed up and the game hung up on the load in screen

  7. 2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: Traceback (most recent call last):
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: File “scripts/client/gui/Scaleform/framework/entities/BaseDAAPIComponent.py”, line 85, in registerFlashComponent
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: File “scripts/client/gui/Scaleform/framework/entities/BaseDAAPIComponent.py”, line 158, in __fireRegisteringEvent
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: File “scripts/client/gui/shared/event_bus.py”, line 45, in handleEvent
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: File “X:\Projects\work\PlayerRankings\python\player_rankings\controller.py”, line 294, in __onComponentRegistered
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: File “X:\WoT_RC\res_mods\1.3.0.1\scripts\client\gui\player_rankings\config.py”, line 18, in __call__
    2019-03-25 18:49:13.672: ERROR: KeyError: ‘general’

  8. Not Found

    The requested URL /ekspoint/311-battle_stats.rar was not found on this server.

    plase repair it!

  9. Hey there again!
    I tested it again; also with my mobile connection: always get 404.
    Maybe it’s in you cache?
    Please provide us a new / different link.

    Thank you!

  10. yeah, working…..
    but its idiot version with flying wings…..

    where is standard colours without XVM, without animations….????

      1. if it not working correctly it is a shit a crap isn t it ? i ve used it because it was usefull now it isn t

      2. if it not working correctly it is a shit a crap isn t it ? i ve used it because it was usefull now it isn t

  11. Hello there PKmods! I really like this, but I had to configure the mod for myself, because like 2500 wn8 is still green? and unicum only from 3.1k wn8?
    Could you update it like this? Thanks!
    “colorRating”: {
    “horrible”: “1A1818”,
    “very_bad”: “FE0E00”,
    “bad”: “FE7903”,
    “normal”: “F8F400”,
    “good”: “60FF00”,
    “very_good”: “02C9B3”,
    “unique”: “D042F3”,
    “super_unique”: “9924B6”,
    },

    “colors”: {
    “wn8”: [
    { “value”: 50, “color”: “color:horrible” },
    { “value”: 318, “color”: “color:very_bad” },
    { “value”: 851, “color”: “color:bad” },
    { “value”: 1451, “color”: “color:normal” },
    { “value”: 1851, “color”: “color:good” },
    { “value”: 2451, “color”: “color:very_good” },
    { “value”: 2999, “color”: “color:unique” },
    { “value”: 9999, “color”: “color:super_unique” }

    1. Btw, since yesterday the PolarFox one is not working for me.. I log in the garage and it just keeps spinning and wont load in. Deleted it, and works

  12. try to see in task manager when play and if U have more processes in world of tank, the script is workin

    1. SerVB – not updated, no ETA.
      PolarFox – working, using it atm. No issues.
      BW – tested, working.

      Did you clean the game client after this patch ?
      (WMCleaner)

      1. For those to work you need to have the XVM activated on the site aswell? I had it disabled and tested the polarfox version, and the player panel from the enemy team was in the middle of my screen, without showing any statistics.

  13. It really doesnt work for me. It says FAKE on the beginning of the anonymized players but all the others are white aswell. Should I activate or dowbnload something besides the files I copy in the mods folder?

  14. BWStats updated to 1.8.0.0

    My configuration at wot-life.com

    “colorRating”: {
    “black”: “FE0E00”,
    “red”: “fe0303”,
    “orange”: “FE7903”,
    “yellow”: “fef303”,
    “lightgreen”: “25fe03”,
    “green”: “1ea709”,
    “blue”: “0fd2cd”,
    “lightpurple”: “d910e5”,
    “purple”: “9e0aa7”
    },

    “colors”: {
    “wn8”: [
    { “value”: 300, “color”: “color:black” },
    { “value”: 599, “color”: “color:red” },
    { “value”: 899, “color”: “color:orange” },
    { “value”: 1249, “color”: “color:yellow” },
    { “value”: 1599, “color”: “color:lightgreen” },
    { “value”: 1899, “color”: “color:green” },
    { “value”: 2349, “color”: “color:blue” },
    { “value”: 2899, “color”: “color:lightpurple” },
    { “value”: 3000, “color”: “color:purple” },
    { “value”: 9999, “color”: “color:purple” }
    ],
    “winrate”: [
    { “value”: 0, “color”: “color:black” },
    { “value”: 45, “color”: “color:red” },
    { “value”: 47, “color”: “color:orange” },
    { “value”: 49, “color”: “color:yellow” },
    { “value”: 52, “color”: “color:lightgreen” },
    { “value”: 54, “color”: “color:green” },
    { “value”: 56, “color”: “color:blue” },
    { “value”: 60, “color”: “color:lightpurple” },
    { “value”: 65, “color”: “color:purple” },
    { “value”: 99, “color”: “color:purple” }
    ],
    “battles”: [
    { “value”: 2000, “color”: “color:black” },
    { “value”: 4000, “color”: “color:red” },
    { “value”: 6000, “color”: “color:orange” },
    { “value”: 8000, “color”: “color:yellow” },
    { “value”: 14000, “color”: “color:lightgreen” },
    { “value”: 18000, “color”: “color:green” },
    { “value”: 23000, “color”: “color:blue” },
    { “value”: 40000, “color”: “color:lightpurple” },
    { “value”: 50000, “color”: “color:purple” },
    { “value”: 100000, “color”: “color:purple” }

      1. modpack? i dont use modpack . Download Link – PolarFox – UPDATED
        last patch try too BWstats dont work too , when play SH with anonymizer dont work too

        1. If you want to see other people stats while using anonimizer, you have to be a AVS or BW user.
          In other words, people with payed mods have some extra perks 🙂

  15. battle clock.
    BUG
    2020-05-31 12:57:59.249: ERROR: Missing font “$PartnerCondensed” in “.root1.view.main.instance33.instance42.instance43”. Search log:
    Searching for font: “$PartnerCondensed” [Device]
    Movie resource: “$PartnerCondensed” [Device] not found.
    Imports : “$PartnerCondensed” [Device] not found.
    Exported : “$PartnerCondensed” [Device] not found.
    Registered fonts: “$PartnerCondensed”[Device] not found.
    Searching FontLib: “$PartnerCondensed” [Device] not found.
    Searching FontProvider: “$PartnerCondensed” [Device] not found.
    Searching FontLib without [Device] flag: “$PartnerCondensed” not found.
    Searching again without [Device] flag:
    Movie resource: “$PartnerCondensed” not found.
    Imports : “$PartnerCondensed” not found.
    Exported : “$PartnerCondensed” not found.
    Registered fonts: “$PartnerCondensed” not found.
    Font not found.
    help me pls

  16. Pozdrav Plazma, na eng cu, mozd neko i drugi ima isti problem :

    Im using only 3 mods from this site : This one (Player Rankings), Protankis Ingame MoE calc and Ingame WN8 display. However, after installing them, my foliage ingame (bushes and trees) start dissapearing in a certain radius. There is absolutely no other mod installed except these 3. Do you know what makes a conflict ? I tried to delete my mods folder and run a clean game and then it works (the foliage is normal again). After installing these mods, the problem appears.

    Did you have reports for this issue ?

    Regards

    1. 1. Open main game folder (c:\Games\World_of_Tanks\)
      2. Locate folder c:\Games\World_of_Tanks\profile\rfs_cache\, delete all files inside. Those are cashed files and deleting them will NOT harm WoT game client. (http://prntscr.com/lvjndr)
      3. Download WMCleaner from here: http://www.mediafire.com/file/7gb3t0llrnwt368/WMCleaner.zip/file Start cleaner, scan (http://prntscr.com/lvjnyr), select all options for cleaning (http://prntscr.com/lvjo2h), hit delete and zip (http://prntscr.com/lvjo5g), when prompted to backup select no (http://prntscr.com/lvjo9n).
      4. Locate folder c:\Users\USER\AppData\Roaming\Wargaming.net\ and delete all from there WoT related. (this folder is hidden, you will need to enable hidden files).
      5. Restart PC
      6. Locate folder c:\Games\World_of_Tanks_XX\win64\. (https://prnt.sc/ra7owr). Send worldoftanks.exe to desktop (https://prnt.sc/ra7pee). Right click on the worlfoftanks.exe, SENT TO -> DESKTOP (https://prnt.sc/ra7pz3). From now on, use ONLY this shortcut to start the game. Standard game launcher from now one will be used ONLY to update the game.
      7. Check the game client: Open game launcher, find Check And Repair option (https://prnt.sc/ra7rfc), start (https://prnt.sc/ra7s14). Game will now check game files integrity (https://prnt.sc/ra7s79). This will take 1-5 min. Set the launcher options like this (https://prnt.sc/rlu63j). Close the game launcher by right clicking on the status icon in the lower right corner (https://prnt.sc/ra7t4w).
      8. In game graphic settings disable auto-scaling 3D render option (https://prnt.sc/rfefyk) and set shadows quality to minimum or maximum value (https://prnt.sc/rfegge).
      9. Restart PC.
      10. Start game using the NEW shortcut.

      1. Yo, tried everything you suggested – and then, after reinstalling those mods again – i get the same problem. There is a conflict somewhere it seems 🙁

  17. None of these work. Have used PF’s before but cant get iut to work. Tried BW and even contacted them on their new website a week ago about this and have heard nothing

    1. You done something wrong. I use this since day one of the new patch, no issues.
      So, either game cash is not cleaned (use WVCleaner) or your browser cash is also filled (use CCleaner).

  18. World of Tanks version 1.13.0.1

    BWStats and PFStats don’t work with any protank mod, so I suggest not using either these two or protank mods

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.